Čtvrtek, 23. července 2009 - Blbnutí ve vlnách a druhý slavnostní příjezd do Barcelony

28. července 2009 v 2:25 | Mich-All § RichaRd. |  Deník
Tak jsme se dnes podruhé navždy rozloučili s Helmutama, Pavel s přítelkyní (omlouváme se, ale zapoměli jsme její jméno; očekáváme jej v komentáři pod článkem) taky odjeli a my si šli po ránu zaskákat do skoro třímetrových vln. Ve vlnách jsme se plácali až do odpoledne a to byl asi i největší zážitek dne.



Večer jsme odjeli busem do města, pak metrem až na Hortu. Tam si nás vyzvedla Laia a zavezla si nás domů. Budeme tady bydlet do úterý, tak jsme se trošku zabydleli a doprovodili Laiu do práce. Dostali jsme klíče od bytu a šli si po svých. Nakoupili jsme, uvařili, oprali a mezi tím se rozčilovali s Lainou otravnou kočkou. Já Michal jsem si na ni ještě dokázal vytvořit alergii.


*RichaRdova poznámka: Michalova večeře, jenž uvařil byla ohromná a musím uznat, že to bylo nejlepší jídlo, co jsem jedl od mého slavnostního odjezdu z domu... No a protože je tenhle článek vcelku krátký, dovoluju si Vám tady zveřejnit recept:

Krůtí čína:

K přípravě receptu si nachystejte:
500 g krůtích, nebo kuřecích prsíček
1 cibule
olej
1 pórek
100 g žampiónů
fazole v rajské omáčce
150 ml šlehačky

Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme na nudličky nakrájené maso a dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájený pórek, žampióny a dodusíme doměkka. Během dušení můžeme podlít vodou nebo bujónem, aby se maso nepřipékalo. Podle chuti osolíme a nakonec vmícháme fazole v rajské omáčce, šlehačku a ještě chvíli prohřejeme. Podáváme s hranolkami, těstovinami nebo rýží.


Přeji dobrou chuť!!!

PS: Dejte vědět, zda Vám to taky tak chutnalo! ;-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Anežka Anežka | 6. srpna 2009 v 0:17 | Reagovat

ooo jenom se nato divam a už se mi sbíhají sliny.jenom tam asi nedám ty fazole a šlehačku..

2 Janička Janička | E-mail | 7. srpna 2009 v 0:19 | Reagovat

Ahojda kluci, hezký deník, supr fotky. A tu čínu určo zkusím. Pavlova přítelkyně-Jana. :-)

3 Michal Michal | 13. srpna 2009 v 15:48 | Reagovat

Nepřidání fazolí a smetany je fatální chyba. Asi jako kdyby jsi chtěla dělat koprovku bez kopru!  ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama